Hej och välkommen till vårt forum på Appfabriken som det idag är premiär för!

Från den första oktober är det planerat att du ska kunna börja använda Appfabrikens läromedel i programmering. Du kan då registrera dig och börja testa materialet på dina elever under två månader, helt gratis. Vi hoppas givetvis att du gillar läromedlet och sedan vill fortsätta med ett abonnemang.
Under testtiden och senare under abonnemanget vill vi gärna få in synpunkter på läromedlet Vi hoppas att det här kommer bli en bra och fungerande kommunikationsväg till dej som är lärare. Efter den 1/11 kommer denna blogg att endast finnas tillgänglig för er som är lärare, i elevhanteringsverktyget. Kommer det upp bedömningsfrågor och liknande är det onödigt att bloggen ligger helt öppen.

Vi hoppas att du kommer att gilla vårt läromedel och att vi tillsammans med er lärare kan få input för att utveckla det vidare

Välkommen!